Ölümsüz fotoğraflar için

Dış çekim için tercih edebileceğiniz yerler

Fotoğrafçılık hem bir zanaat hem de bir sanattır. Fotoğrafçılık; işlevsel uygulamaları sebebiyle zanaat, estetik yönü ile de bir sanat olarak kabul edilmektedir. Son teknolojik ürünler, hizmet verilen alan ve sektörlerin çeşitlenmesi sebebiyle bugün fotoğrafçılık kendine hiç olmadığı kadar önemli bir yer edinmiş durumdadır. İstanbul merkezli bir firma olarak bahar fotoğrafçılık da siz kıymetli müşterilerine uzun zamandan beri hizmet vermenin gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. Bizler bahar fotoğrafçılık olarak işimizi bir sanat olarak görmekteyiz.

Bahar Fotoğrafçılık Hizmet Detayları

Bahar Fotoğrafçılık, 35 yıldan daha fazla tecrübesi ile sektörde lider bir firmadır. Fotoğrafçılık sektörüne 1985 yılında giren bahar fotoğrafçılık bugün bulunduğu başarılı noktaya vazgeçmediği prensipleri ve her zaman gurur duyduğu müşteri memnuniyeti ilkesi sayesinde gelmiştir. Bahar fotoğrafçılığı başarıya taşıyan temel prensipleri ve ilkeleri şunlardır. Bahar fotoğrafçılık profesyonel stüdyolarda ve profesyonel ekipmanlarla hizmet vermektedir. Bahar fotoğrafçılık, uzun soluklu başarısını teknoloji alanındaki gelişmeleri takip etmesine borçludur. Sektördeki en son gelişmeleri müşterilerin hizmetine sunmakta her daim lider bir firmadır. Bahar fotoğrafçılık, profesyonel ekibini ve uzmanlaşmış insan kaynağını çok önemsemektedir. Onlarca yıldır sürdürdüğü istikrarlı çizgisinin bu nitelikli ekibine ve takım ruhuna bağlı olduğunun farkındadır. Bahar fotoğrafçılık sunduğu ürün çeşitliliği ile hemen her konuda müşterilerine hizmet vermektedir.

İstanbul Dış Çekim Mekanları

İstanbul dış çekim platosu Dış çekim platosundan fazlası!

Fotoğrafçılık sektöründe her zaman ilgi görmüş ve tercih edilmiş olan "dış çekimler" bugünlerde yine yükselen trend olmuş durumdadır. Fotoğrafçılıkta dış çekim, açık mekanlarda gerçekleştirilen fotoğraf çekimlerine verilen genel isimdir. Müşterilerin farklı talepleri doğrultusunda bahar fotoğrafçılık olarak dış çekimlerde de geniş bir seçenek yelpazesi ile hizmet vermekteyiz. İstanbul'da müşterilerimize sunduğumuz pek çok dış çekim yerleri bulunmaktadır. Bunun dışında kendilerinin, yani müşterilerin arzu ettiği dış çekim yerleri de elbette değerlendirilerek çekimler buralarda yapılabilmektedir. Çok beğenilen ve tercih edilen İstanbul'daki dış çekim yerleri

İstanbul'daki Tarihi Dış Çekim Mekanları

Düğün fotoğrafları için İstanbul'da çok uygun dış çekim yerleri bulunmak. Bu yerlerden bazıları tarihi mekanlardır. Gelin ve damatları tercih ettikleri bu yerlerden bazıları:

Galata Kulesi: Tarih kokan ve şehrin simgelerinden olan Galata Kulesi düğün fotoğrafları için en sık seçilen yerlerden birisidir.

Kuzguncuk: İstanbul'un en şirin ve tarihi yerlerinden birisi de Kuzguncuk semtidir. Renkli evleri ile düğün fotoğrafları için vazgeçilmez bir dış çekim mekanıdır.

Dolmabahçe Saray: Bu tarihi saray en revaçta tarihi mekanlardandır. Gelin ve damatlar düğün fotoğrafları için bu yeri çok sevmektedirler.

Haydar Paşa Garı: Bu gar sayısız Türk Filmine de fon oluşturmuştur. Düğün fotoğrafları için çok uygun bir tarihi mekandır.

İstanbul'daki Dış Çekimleri İçin Uygun Orman Ve Korular

İstanbul doğal güzellikleri ile de pek çok dış çekim yerleri olan bir kenttir. Düğün fotoğrafları için düşünülebilecek bazı yerler:

Yıldız Parkı: Bilhassa düğün fotoğrafı çekimleri için dış çekim yerleri arasında çok tercih edilen yer Yıldız Parkı. Doğal güzelliği, her mevsim farklı renk cümbüşü ile eşsiz güzellikteki anıların ölümsüzleştirilebileceği bir mekandır.

Emirgan Korusu: İstanbul'daki revaçta olan dış çekim yerleri arasında "Emirgan Korusu" bulunmaktadır. Yakın zamanda yapılan peyzaj çalışmaları ile boğaz kıyısındaki bu mekan düğün çekimleri için pek güzel bir tercihtir.

Belgrad Ormanı: İstanbul'un Sarıyer ilçesinde yer alan Belgrad ormanı devasa ağaçları, yeşilin her tonunun bulunduğu doğal güzelliği ile hem düğün fotoğrafları için hem de diğer çekimler için müthiş bir arka plan oluşturmaktadır.

İstanbul'da Dış Çekimler İçin Uygun Meydan, Sokak Ve Caddeler

Kadıköy: İstanbul'da dış çekim yerleri arasında çok uygun bir alan da, şehrin yükselen değeri ve tarihi semti Kadıköy. Eğlence ve buluşma mekanı olmaya başlayan Kadıköy'ün farklı konseptler için yaratıcı fikir verecek pek çok köşesi bulunmaktadır. Bu enfes dış mekanda bahar fotoğrafçılık olarak sizin çözüm ortağınız olmak bizi mutlu edecektir.

İstanbul Sahil Boyu: İstanbul dış çekim mekanları arasında elbette vazgeçilmez ve eşsiz manzarası ile "İstanbul Sahil Boyu" en üst sıralarda yer almaktadır. Boğaza kıyısı olan Çengelköy, Arnavutköy, Anadolu Hisarı gibi pek çok yer, ölümsüz anları kayıt etmek için çok güzel arka plan oluşturacaktır.

Adalar: İstanbul'da dış çekimler için muhteşem bir mekan da "Adalar." Düğün fotoğrafları için ilk sıralarda tercih edilen bu mekan tarihi dokusu, uzun sokakları, şirin faytonları moda çekimleri için de pek uygun olmaktadır.

Ihlamur: Düğün fotoğraflarını büyülü bir atmosferde çektirmek isteyen kişilerin favori mekanları da İstanbul'da bulunan Ihlamur Kasrı. Ihlamur Kasrı Avrupa Yakasında, Beşiktaş ve Nişantaşı arasında yer alan Ihlamur Mesire alanında bulunmaktadır. Ihlamur Kasrı taş işlemeleri ve özel mimarisi ile fotoğraflar için çok güzel bir arka plan oluşturmaktadır.

Taksim: Taksim meydana en bilinen meydan olması sebebiyle düğün fotoğrafları için de seçilen yerlerden birisidir.

İstanbul'da bunlar ve bunlar gibi pek çok dış çekim yerleri bulunmaktadır. Fakat müşterilerimize önerdiğimiz ve çokça tercih edilen firmamıza ait bulunan "Bahar Fotoğrafçılık Dış Çekim Platosu" yani İstanbul dış çekim platosu da mutlaka değerlendirmeye almanızı tavsiye etmekteyiz.

Bahar Fotoğrafçılık Dış Çekim Platosu

Bahar fotoğrafçılık olarak müşterilerimizin her türlü taleplerini değerlendirerek en güzel ve memnuniyet verici çözümlere kavuşturmak amacımızdır. Bu sebeple dış çekimler için farklı seçenekler sunmak adına çok eskiden beri kendi İstanbul dış çekim platosu oluşturduk. Bahar fotoğrafçılık dış çekim platosunun avantajlarını öğrendiğinde çok sayıda müşterimizin tercihi kendi dış çekim platomuzu kullanmak yönünde olmaktadır. Çünkü:

İstanbul dış çekim platosu Dış çekim platosundan fazlası!

Dış Çekim Platomuz son derece profesyonel bir anlayışla düzenlenmiştir. Bu sebeple yüksek kalitede sonuçlar alınmaktadır.

Dış çekim platomuz müşterilerimize ciddi biçimde kolaylık sağlamaktadır. Çünkü dış çekim mekanlarına ulaşım, hava şartlarındaki beklenmedik değişiklikler, ışık ve benzeri negatif durumlar süreci zaman ve maliyet yönünden arttırabilmektedir. İşte bu sebeple firmamızın İstanbul dış çekim platosu çokça tercih edilmektedir.

İstanbul dış çekim platosu Dış çekim platosundan fazlası!

Dış çekim platomuzun varlığı totalde de müşteriye fiyat avantajı sağlamaktadır. Çünkü dış çekim mekanlarının büyük bölümünde çekim yapılması ücretlidir. Hatta bazı objeler için de ayrıca ücret ödenmesi talep edilebilmektedir.

Halbuki bahar fotoğrafçılık dış çekim platosunda tek fiyat içerisinde tüm bunlar yer almaktadır.

Bahar dış çekim platosunda sayısız konsept için uygun şartlar mevcut bulunmaktadır.

İstanbul dış çekim platosu Dış çekim platosundan fazlası!

Bahar fotoğrafçılık, İstanbul dış çekim platosu müşteriye her yönü ile kolaylık sağlarken samimi ve rahat ortamı ile bilhassa düğün çekimlerinde tercih edilmektedir.

Bahar Fotoğrafçılık Dış Çekim Platosu İle Eşsiz Hizmet Vermektedir

1985 yılından bu yana hizmet veren bahar fotoğrafçılık her zaman günceli takip etmektedir. Gerek İstanbul dış çekim platosu ile gerekse geniş hizmet yelpazesi ile fotoğraf sektöründe bugün hak ettiği bir yere sahip bulunmaktadır.

Bahar Fotoğrafçılık Uzmanlık Alanları

Bahar fotoğrafçılık olarak hizmet verilen alanlar her tür talebi karşılayacak seviyededir. Düğün fotoğrafçılığı, moda ve katalog çekimleri ile olduğu kadar kısa tanıtım filmleri çekimine varıncaya kadar pek çok alanda hizmet sunmaktadır. Müşterilerin büyük memnuniyetini kazanan, bahar fotoğrafçılık olarak bir diğer artımız, İstanbul dış çekim platosu olmaktadır.

Düğün Dış Çekim

Kişilerin ölümsüzleştirmek istedikleri en özel günlerini ve anlarını sayısız kez düğün dış çekim çalışmalarımız ile gerçekleştirdik. Düğün çekimlerini her türlü olanakla ve en ince ayrıntılara özen göstererek gerçekleştirmekteyiz.

Content Nenvar.com · Images by Bahar Fotoğrafçılık